Herning konkurrence 2014

IMG_0264Rauffoto har forfattet et kampskrift for den midtjyske skatescene. Læs hans opråb og se et par billeder fra den ny hal i Herning. 

HERNING SK8 CONTEST 14-16 FEBRUAR 2014.

 

Af: Ole Rauff

Herning, det er ik for sjov! Det bliver det helt sikker næste weekend, hvor der i det midtjydske, nærmere betegnet Kirkebyen, hjertet i Bibelbæltet og Boxen, 7400 Herning, bliver afholdt en kæmpe contest med Street/Park for sponsorede og Street/Park for ikke-sponsorede. Desuden er der Best Trick, og for at det ikke skal være løgn, en vertkonkurrence. Jeg skal spole min film langt tilbage, for at huske hvornår det sidst skete. Her er der contest for alle og Masters, 30+.

Jeg ved at der allerede er confirms fra mange af byens rippere, og at nogle fra den østlige del af vores land planlægger at tage den lange tur over de to broer. Der er rig mulighed for overnatning, og gratis morgenmad buffet søndag.

Samlede gear, og penge præmier på over 30.000 kroner. Der er fri BBQ lørdag, Afterparty og billige priser i baren. Kom til Midtjylland; Det bliver for vildt!

Se flyeren ude til højre i kalenderen for mere info. Jeg håber Vi ses!

 IMG_0263

Efterskrift. Det var desværre ikke alle Rauffs billeder der slap helskindet cyberspace, så du må nøjes med disse to i denne omgang. Forhåbentligt følger en handlingsrapport fra selve konkurrencen senere.