Indvielse af Stranges Skateboardskole

Åbning af Stranges Skateboardskole - Lørdag d. 28 juni. Klik ind og læs mere.

 

Det vil glæde os meget at se Jer til åbningen af Stranges Skateboardskole - en skole som for alvor tog form d. 25 oktober 2013, hvor Kasper Strange og Carlos Veloso-Strange satte sig ned for at planlægge de første skridt hen imod at realisere drømmen om en skateboard skole.

Drømmen er at skolen, fra åbningen d. 28 Juni, skal udvikle sig til en friskole i løbet af 5 år. En skole hvor indlæring foregår gennem skateboardingen, hvor eleverne skater på gangene, lærerne ligeså, en skole hvor personlig udvikling er ligestillet med faglig udvikling, en skole hvor forældre inkluderes, som en nødvendighed i elevens udvikling.

Til at starte med vil skolen være et fritidstilbud for børn, unge og voksne - med undervisning efter skole og i weekenderne. Vi er i gang med at stable et rigtig stærkt team af skateboardere sammen, som skal lære alt hvad de ved fra sig.

Big Heart Skateboarding.

En beslutning der varmer om hjertet er blevet taget.

Formålet med skolen er ikke at tjene penge, men at skabe nogle rammer for skateboardere i Danmark som ikke er set før. Nogle rammer som vi kan være stolte af.

Og vi syntes at børn, unge og voksne der ikke har råd til et skateboard, udstyr og undervisning, også skal have mulighed for at komme ind på Stranges Skateboardskole.

Vi har derfor besluttet at hvert hold har 1 friplads. Derudover vil pengene som støttemedlemmer giver, gå direkte ind i en pulje som skal betale for udgifterne forbundet med skateboard ture, konkurrencer, eller andre aktiviteter som koster penge.

Det er Big Heart Skateboarding.

Skolen er opkaldt efter Kasper & Karsten Strange der på tragisk vis omkom i en lavineulykke i Alpe d’Huez i januar 2014. Kasper var en meget aktiv del af den Københavnske skateboard scene - kendt fra X-Hall, Copenhagen Skatepark og som fast inventar til stort set alt hvad der havde med skateboarding at gøre. Karsten var altid igang med at skubbe grænser, både som paramediciner, skiløber og som crossfit træner, der altid søgte at presse sig selv og andre lidt længere hver gang. De er begge to ekstremt savnet, elsket, og skolen vil forsøge at ære det de stod for - skateboarding, fysisk udfordring, venskab, integritet og familiefølelse.

Alle er velkomne!

 

Sted: Stranges Skateboard Skole

Refshalevej 189, 1432 København

 

Program - sådan cirka.
15:00 - 18:00 Hygge, grill & skateboarding
18:00 - 18:30 Indvielse af Stranges Skateboardskole
18:30 - 19:00 Venner og undervisere lave opvisning
19:00 - 20:00 Best Trick Contest i bowlen
20:00 - 24:00 Fest, hygge, skateboarding og glade dage

Praktisk.

Du er velkommen til at tage kød med til grillen, og drikkevarer til ganen. Gør du ikke det vil der være mulighed for at donere sig til mad og drikke som foreningen Port 4130 er så søde at arrangere.

Spørgsmål - skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Mere info på www.strangesskateboardskole.dk som så småt tager form